HAR DU BRUG FOR GRUNDVANDSSÆNKNING?

I så fald er Søren Pedersen Brøndboring/Nordjyllands Brøndboring de helt rette for dig. I mere end 30 år har vi arbejdet i branchen, og den tid har vi brugt på at sikre os de kompetencer og den kvalitet, der gør, at vi er blandt de førende inden for vores felt. Vores fokus er de bedste resultater til den lavest mulige pris samtidig med, at vi har sikkerheden og kvaliteten for øje.

Denne holdning gør sig gældende i alle vores ydelser heriblandt også grundvandssænkning.

 

Problemer med grundvandet ved bygge-og anlægsarbejde

I forbindelse med bygge-og anlægsarbejde kan grundvandet volde problemet. Det er i denne forbindelse, at vi er en ideel samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alle opgaver forbundet med grundvandssænkninger, hvad enten det er under anlægsarbejde eller permanent grundvandssænkning. Vi arbejder med:

  • Sugespidsanlæg
  • Filterboringer
  • Vi kan agere totalleverandør eller samarbejde med specielt udvalgte underleverandørrer
  • Service og vedligeholdelse af opsat pumpeudstyr
  • Service af nødstrømsanlæg
  • Udlejning af vaccumpumper, dykpumper, nødstrømsanlæg, alarmanlæg og afløbsslanger

Alle opgaver bliver selvfølgelig tjekket igennem ned til mindste detalje for sikkerhedens skyld.

 

Grundvandssænkning med sikkerheden i top

Hvad enten du anvender Søren Pedersen Brøndboring eller Nordjyllands Brøndboring, får du en samarbejdspartner, som du kan regne med. Vi har stor erfaring med opgaver som sløjfning af brønde, brøndboring, vandværksboringer og miljøundersøgerlser i hele Danmark, så uanset hvor du er fra, kan du med fordel kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud, på mail, telefon, eller ved at besøge os for en personlig snak. Vi klarer både opgaver akut og efter aftale.

Skriv til os