PUMPESERVICE

Skulle du have en pumpe der trænger til et eftertjek, så tilbyder vi også pumpeservice. Vi tilbyder pumpeservice i Hammel, men begrænser os ikke hertil. 

Søren Pedersen Brøndboring/Nordjyllands Brøndboring beskæftiger sig meget med installationen af pumper samt vedligeholdelsen af disse for både offentlige vandværker og private. Virksomhedens mange år på bagen og medarbejdernes uddannelse sikrer, at din pumpeservice bliver udført efter bogen.

Hvad er en pumpeservice konkret?

I henhold til installationen af pumperne hjælper vi med de tiltag, der måtte være nødvendige for den enkelte kunde. Efter endt installation tilbyder vi også pumpeservice af de installerede pumper. Lad trygt os om at varetage din pumpeservice og vedligeholdelse af:

  • Råvandspumper
  • Rentvandspumper
  • Filteranlæg

Kort sagt kan du overlade al udstyret på vandværket eller i privaten til os.

Vi udfører din pumpeservice for dig

Har du eller dit vandværk brug for råd og vejledning, tilbyder vi individuelle løsninger – den løsning som sparer dig og miljøet mest. Vi har et veluddannet personale, der rådgiver dig i de bedste løsninger. Vi har kontorer i Hammel og Nørager hvorfra vi servicerer med pumpeinstallation og service af disse over hele Danmark. Ved interesse er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86964261.

Skriv til os